Träning på Drumsö

Är lite mörbultad just nu, haha. Jag var på träning med Lina och hon vet verkligen vad jag behöver. Okej, lite skönt nu efter är det iallafall, och kanske lite under övningarna också…

Vi började ganska passlig tid imorse, typ en halv 8, men kanske lite tidigare går det nog. Dagen har gått ut på att söka recept på internet kort sagt. Fortsätter säkert med det lite imorgon också. Orkar inte riktigt förklara varför jag söker efter recept när jag inte praktiserar på en restaurang, det får bli en annan story.

Jag gör egentligen inte så mycket här i Helsingfors på kvällarna. De som känner mig väl skulle nog tro att jag springer runt på stan och spenderar alla mina pengar, men så är faktiskt inte fallet. Fast man inte skulle tro det så har jag blivit ganska bra, betoning på ganska, på att spara pengar, så nog skall jag väl klara mig.

Nu är klockan alldeles för mycket när alarmet är inställt på 06:30, så nu blir det nog gonatt för min del!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *