Snart flyttar vi!

Hösten har rusat förbi och nu har vi nästan kommit fram till mitten av december! Om 2 veckor är det jul och det känns faktiskt riktigt konstigt. Jag har nog haft julfeelis fram och tillbaka när jag gått runt på stan där det finns julbelysning överallt, men att det skulle vara om två veckor har jag svårt att tro.

Efter julen så får vi börja packa våra saker från denna lägenhet för vi skall flytta! Vi har fått en ny, snygg studietvåa vid Arabia som vi flyttar in i runt nyår. Vi vet ännu inte säkert vilket datum vi kommer att få nycklarna och den här lägenheten skall vi vara ut från den 1.1 så det blir intressant. Tur att vi har Lina och Jonathan att bo hos så länge vi är utan lägenhet.

Jag väntar riktigt mycket på att få flytta! Det skall vara skönt att få inreda som man vill och köpa våra egna möbler och inte vara så rädd hela tiden att man skall söndra någonting. Det skall också vara superkul att öppna alla paff-lådor, som jag har i Larsmo ännu, och se vad jag har samlat på mig de senaste åren. Man glömmer helt enkelt bort allt man fått (och köpt) så det blir roligt. Jag vet iallafall att jag kommer att hitta många fina muminmuggar i nån av lådorna så de skall jag hitta något fint skåp åt.

Annars då, jag jobbar kvällsskifte hela helgen så knappast blir det gjort så mycket. Jag brukar vara ganska lat när jag har kvällsskifte (annars också, hehe) så jag sover hela dagarna och sen stiger upp för att gå och jobba. Men vi får se ifall jag orkar med nånting annat också i helg. Nu skall jag slänga mig i soffan och kolla någon tråkigt Netflix-film. Ha en skön helg. Förhoppningsvis skall jag återuppta bloggandet! Vill ni kanske se sen hur jag inreder i nya lägenheten? Om jag ens kan någonting ;)

Från en av julmarknaderna som finns i staden i år. Det är bara snön som fattas!

2 thoughts on “Snart flyttar vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *