Sköna söndag

Här var jag igen då. Jag borde dokumentera här varje dag men oftast glömmer jag bort bloggen. Detta är också en perfekt plats för familj och vänner att gå in på och se vad som händer här borta i storstan också, så borde bli bättre på detta. Men hur skall man göra det? Skriva in i kalendern? Ha alarm på telefonen? Känns lite framtryckt men kanske det skulle fungera. Morgonen är också ett perfekt tillfälle att blogga på för jag sätter alltid alarmet typ 15 minuter tidigare än vad jag egentligen borde. Får fundera på det.

Helgen då? Jo jag har varit ledig och vi har haft besök från Österbotten. Våra vänner kom hit över en natt och det var riktigt trevligt! 

Idag har vi knappt gjort någonting. Sett på tv. En sväng in till staden för att hälsa på J’s mamma och syskon. Sett lite mer tv. Ätit kladdkaka osv. 

Joo, och igår var vi ju faktiskt på Naturhistoriska museet! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *