Praktikdag på PT-firma

Jag märker själv hur trög start jag har fått på bloggen men jag försöker ännu klura ut vad jag skall skriva om. Men än så länge så blir det om mitt väldigt intressanta liv.

Idag jobbar jag för Lina, hon är en PT (läs mer om det på hennes blogg) och jag hjälpte henne att ta bilder till sina träningsprogram. Väldigt annorlunda praktikdag om man säger så, men väldigt roligt med lite omväxling. Dessutom så hjälpte jag till med Mervärdesskatts-inlämningen och på samma gång så lärde jag mig lite mer om den. Efter det har jag skrivit ett blogginlägg som Lina behövde och nu börjar denna dags praktik vara färdig.

giggapå gymmet
De här bilderna är tagen när vi skulle hem från gymmet efter att vi varit där i ca. 2 timmar. Lina gymmade och jag tog bilder av henne. Ganska bra uppdelning eller hur? Eller syns det vem som är tröttare ens?

Jag har också börjat skriva lite på mitt lärdomsprov, som verkligen har fått en trög start. Jag tänkte att jag skulle vara snabbt färdig men där hade jag allt fel. När jag skriver andra saker så går det riktigt snabbt, men direkt jag tar fram mitt lärdomsprov så tar det stop. Jag tror det kan bero på att jag inte kan välja själv vad jag skall skriva om och inte skriva på mitt egna sätt utan att jag måste hitta all information på internet och ur böcker och dessutom måste jag följa en modell på hur det skall se ut. Inte riktigt min stil på en text, men tyvärr så har jag inget val utan jag måste bara försöka skriva färdigt det någon gång.

Nu är Jonathan i Danmark så jag och Lina skall passa på att ha tjejkväll här. Ingen aning om vad vi skall göra men säkert hittar vi på någonting. Det börjar kurra i magen nu också så lite god mat skulle nog sitta bra.. :)

Ha en bra kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *