Pizza och Capitain Phillips

Saldo från gårdagen:

IMAG0403

Bion besöktes igår. Vi tittade på en film som hette Captain Phillips. Den var riktigt bra och jag rekommenderar den verkligen åt alla egentligen. Jag är lite feg av mig och satt mest och skakade, men ändå så är jag nöjd över att jag åkte med. Captain Phillips är en film som är verklighetsbaserad och den fick en riktigt att leva sig in i den.

MV5BMTQzNzExMDg3Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwODU1NzEzMDE@._V1_SX214_

(Bild från IMDb, där kan ni också läsa om filmen)

Efter bion var vi på ”gaturally” i stan, sedan hem och sova.

Jag gissar att vi kommer att besöka bion flera gånger denna höst här i Helsingfors, i november kommer Hunger Games 2 ut och den väntar jag till riktigt mycket. Sedan har jag inte så stor koll på vad mera som kommer, men tror ändå att vi kommer att se någonting.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *