Om att vara taggad på att flytta

Sitter här i soffan och snörvlar. Som tur har jag inte feber idag men det rinner ur min näsa.. 

Imorgon jobbar jag morgonskifte och på fredag kvällsskifte så där emellan har jag en hel del tid att packa. Borde bara få införskaffat lite flyttlådor så jag får packat in alla saker. 

På söndag är det januari!! (Som att ingen visste?) Men hela denhär hösten har gått så sjukt snabbt. På måndag (eller om vi har supertur på fredag) får vi nycklarna till vår egna omöblerade lägenhet. Jag gick igenom några lådor före vi packade dem i flyttbilen och jag blev så excited!! Det är så längesen jag packade vissa lådor att jag har heeelt glömt vad jag äger och inte äger så det skall bli så kul att få öppna lådorna och sätta alla saker på sin plats!!! Haha alla jag har berättat dethär för har tittat lite konstigt på mig och funderat varför jag är så taggad.. ;) men detta blir första gången jag flyttar till en lägenhet som jag får använda mina egna saker och inte vara rädd att jag har sönder någonting. 

Annat då? Har sett snart 10 avsnitt New Girl idag och har försökt vila så mycket som möjligt. Har också packat liitegrann eftersom jag kommer spendera en hel tid i jobbet de kommande 3 dagarna så jag ”blev tvungen” att börja på! 

Skall fortsätta med New Girl och Fazers chokladkonfekt nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *