Lördag, shopping och chill

Hejsan!

Jag har nu lärt mig lite ett och annat redan under min praktik och beslutade att börja blogga nu igen, mest för att få testa på alla de här roligare funktionerna som annars inte finns på en vanlig blogg. Jag jobbar på Genero i Helsingfors och bor för tillfälligt vid Julius bror och hans fru. Efter ca. 3,5 vecka så är praktiken på Genero slut, men då fortsätter jag och hjälper Lina på hennes företag i 4,5 vecka. Hittills har det varit väldigt roligt och givande och jag tror att det kommer att fortsätta så.

Gårdagskvällen blev en riktigt lugn och skön kväll. Vi hämtade upp Julius runt en 6-tiden och gick och åt till en restaurang. Maten var helt fantastisk och priset var helt okej för att få sådär god mat. Det var annars Memphis vi åt på. Jag åt en double cheese burger och jag var väldigt nöjd med maten. Som efterrätt delade jag och Lina på en mudcake med glass och jordgubbssås, också den helt sjukt god.

IMAG0395

IMAG0394

 

Denna dag har gått ut mest på att slappa. Vi vaknade runt 9 och åkte in till stan för att köpa en vinterjacka och för att kolla in staden lite på riktigt för första gången denna gång vi var på besök i storstaden. Jackan blev inköpt och jag hittade nog lite annat smått och gott också.

Kvällen är ännu oplanerad men jag gissar nog att vi hittar på någonting roligt.

Ha en fin lördagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *