boardexpo

Här har det varit tyst på en stund nu. Jag har varit så upptagen med att riktigt njuta av helgen. Men nu är den över så tillbaka till vardagen bara.

Igår (lördag) var vi på boardexpo här i Helsingfors. Det var första gången för mig och det var väl ungefär som jag hade tänkt mig bara att 100 gånger mer folk. Man slapp knappt fram där man ville och vissa montrar var fulla hela tiden. Men där var vi inte så länge eftersom Linas lillasyster skulle vara med på en tävling i redskapsgymnastik så vi åkte ganska snabbt från Boardexpo. Men när vi skulle åka därifrån så skulle tydligen alla andra det också eftersom det var trafikstockning ända ut. Ni vet ett stort parkeringshus som har många våningar och även en takvåning? Vi hade bilen där högst upp och det tog 40 minuter att komma ner en våning, så ni kan tro hur stressade vi var redan efter 15 minuter när vi hade kommit iväg 5 meter och var nästan försenade till tävlingen redan. Nå vi slapp iväg till sist och tävlingen var lite försenad så vi hann se hela iallafall.

IMAG0425

<3

Resten av helgen har vi typ slappat bara och det har varit helt underbart skönt! Julius åkte tillbaka just och jag skall börja sova nu eftersom vi har tidig väckning imorgon.

Hoppas ni alla har haft en trevlig helg och hoppas ni får en skön vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *